زندگی > تغذیه و آشپزی

این پاستای خوشمزه چند برابر تخم مرغ پروتئین دارد


به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرارو، آیا باید به طور منظم پاستا بخورم؟ این سوالی است که ذهن افرادی که می‌خواهند از هر وعده غذایی بیشترین ارزش غذایی را دریافت کنند را درگیر می‌کند.

بسیاری از پاستاها کربوهیدرات زیادی دارند، اما از نظر سایر مواد مغذی غنی نیستند. با این حال، یک نوع منحصر به فرد از پاستا وجود دارد که حاوی مقادیر زیادی پروتئین و مواد مغذی دیگر است: ماکارونی ساخته شده از آرد نخود. یک وعده از پاستا نخود حاوی ۱۴ گرم پروتئین است. این میزان دو برابر مقداری است که در همان مقدار پاستا تهیه شده از آرد سفید یا گندم وجود دارد. همچنین پروتئین آن بیشتر از ۶.۴ گرمی است که در یک تخم مرغ پیدا وجود دارد.

پیش از اینکه بشقاب‌های پاستا نخود را جایگزین تخم مرغ کنید، چند نکته در مورد ماکارونی نخودچی وجود دارد که سمر کولاب، متخصص تغذیه، می‌خواهد در نظر داشته باشید. توجه به این نکته ضروری است که تخم مرغ یک پروتئین کامل است و تمام اسیدهای آمینه ضروری را فراهم می‌کند، در حالی که ماکارونی نخود به عنوان یک پروتئین گیاهی فاقد برخی از اسیدهای آمینه ضروری (به ویژه متیونین و سیستئین) است. بدن می‌تواند ۱۱ آمینو اسید از ۲۰ آمینو اسیدی که یک پروتئین را می‌سازد تولید کند، اما تأمین ۹ مورد باقیمانده متکی به منابع غذایی است.

به گزارش فرارو به نقل از هلث دایجست، دسترسی زیستی بدن به پروتئین ماکارونی نخود نیز ممکن است به دلیل تفاوت در نوع هضم آن، کمتر از پروتئین‌های حیوانی باشد. هرچه دسترسی زیستی یک غذا بیشتر باشد، بدن می‌تواند مواد مغذی بیشتری جذب و ذخیره کند. با این اوصاف، صرف نظر از این واقعیت که پاستای نخود یک پروتئین ناقص است، به دلیل طیف گسترده‌ای از مواد مغذی، ارزش افزودن در رژیم غذایی شما را دارد.

برای مثال، از آنجا که ماکارونی نخود سرشار از فیبر است، می‌تواند به سلامت روده و قلب کمک کند. فیبر از مواد مغذی‌ است که معمولاً به اندازه لازم در رژیم غذایی افراد وجود ندارد. پاستای نخود یک خوراکی ارزشمند برای رژیم غذایی روزانه شما است.

پاستای نخود همچنین دارای شاخص گلیسمی پایین‌تری نسبت به برخی پاستاهای دیگر است. شاخص گلیسمی نشان می‌دهد که چگونه غذاها در طول هضم به راحتی به قند تبدیل می‌شوند. غذاهایی با شاخص گلیسمی کمتر می‌توانند به تثبیت و مدیریت قند خون کمک کنند. در نتیجه، اگر تمام تلاش خود را می‌کنید تا از بالا رفتن یا سقوط قند خون خود جلوگیری کنید بهتر است پاستای نخود را امتحان کنید.

  • حبوبات حشره زده را چکار کنیم ؟ | بهترین راه جلوگیری از حشره زدن حبوبات و خشکبار

این پاستای خوشمزه چند برابر تخم مرغ پروتئین دارد

غذاهایی که مشخصات تغذیه‌ای ماکارونی نخود را تقویت می‌کنند

کولاب، خوردن ماکارونی نخود را با سایر غذاهای غنی از پروتئین برای ایجاد یک پروفایل اسید آمینه کامل پیشنهاد می‌کند. ماکارونی نخود را با غذاهایی که حاوی مقدار زیادی متیونین و سیستئین هستند، مصرف کنید. برخی از گزینه‌های مناسب برای افزودن به پاستای نخود محصولات لبنی یا محصولات گیاهی مانند آجیل، دانه‌ها یا حبوبات هستند.

سمر کولاب دستور پخت سالاد ماکارونی مورد علاقه خود با پاستای نخود را نیز به اشتراک گذاشته است. برای تهیه این غذا تنها لازم است ۱۷۰ گرم پاستای نخود پخته را با نصف پیاز قرمز خرد شده، یک فلفل دلمه‌ای خرد شده، یک فلفل هالاپینو (در صورت تمایل)، دو عدد خیارشور خرد شده، نصف فنجان گوجه گیلاسی خرد شده، نصف فنجان زیتون، سه فنجان اسفناج و نصف فنجان پنیز موزارلا مخلوط کنید. این سالاد را می‌توانید با سسی شامل یک چهارم فنجان روغن زیتون، یک چهارم فنجان سرکه قرمز، یک قاشق غذاخوری سس خردل، دو قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق چایخوری پودر سیر، پونه کوهی و فلفل قرمز و نمک نوش جان کنید.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا