امکان پایش دقیق و مستمر مواد غذایی در کشور
تهران پزشکی: مهدی پیرصالحی، در همایش روز جهانی ایمنی غذا، با بیان اینکه سازمان غذا و دارو نقش سیاستگذاری و نظارت کلان در حوزه ایمنی غذا را بر عهده دارد، افزود: این سازمان با بهرهگیری از زیرساختهای تخصصی و فنی، بر تمامی زنجیره تولید و عرضه مواد غذایی نظارت دارد.
وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو از یک شبکه گسترده آزمایشگاهی در سطح کشور برخوردار است که امکان پایش دقیق و مستمر مواد غذایی را فراهم میکند.
پیرصالحی با اشاره به توانمندی آزمایشگاههای تخصصی غذا، خاطرنشان کرد: آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی کشور موفق به دریافت مجوزهای بینالمللی شده و در سطح منطقهای جایگاه معتبری دارد.
به گفته وی، ایران در میان ۲۲ کشور منطقه امرو، از نظر شاخصهای ایمنی غذایی در جمع سه کشور نخست قرار دارد و این موفقیت حاصل تلاش مجموعهای از نهادهای نظارتی و حمایتی است.
رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت همکاری بینبخشی برای تأمین ایمنی غذایی، افزود: تعامل مؤثر و سازندهای میان سازمان غذا و دارو و سایر نهادهای مسئول در حوزه غذا شکل گرفته است.
وی تأکید کرد: نظارت مؤثر بر فرآیند تولید محصولات کشاورزی زمانی محقق میشود که شناسهگذاری کامل این محصولات انجام شود. وزارت جهاد کشاورزی باید در این مسیر با سرعت بیشتری اقدام کند.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:مهر