افت 15 درصدی تلفات سوانح در گیلان
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) گیلان: سرهنگ جاور صفاری روز یکشنبه همزمان با روز جهانی یادمان قربانیان حوادث رانندگی اظهار کرد: گرچه آمار فوتیهای ناشی از تصادفات رانندگی امسال کاهش دارد با این حال آمار کشته شدگان همچنان زیاد است و باید تلاش شود با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، اصلاح نقاط حادثه خیز و بهبودی وضعیت جاده ها آمار سوانح فوتی و کشته شدگان این حوادث کاهش یابد.
وی افزود: از آمار فوت شدگان سوانح رانندگی حدود دو سوم مربوط به جادهها و یک سوم نیز مربوط به تصادفات درون شهری است. از تلفات تصادفات جادههای استان هم ۶۴ درصد مربوط به موتورسواران و عابران پیاده است.
وی تصریح کرد: در این میان ۴۰ درصد فوتی های سوانح رانندگی برون شهری مربوط به جاده های غرب استان است.
سرهنگ صفاری گفت: متاسفانه بیتوجهی به مقررات راهنمایی و رانندگی و استفاده نکردن از کلاه ایمنی عامل افزایش فوتی ها در موتورسواران است که انتظار است این دسته از راکبان موتورسیکلت ضمن رعایت مقررات و استفاده از کلاه ایمنی به هیچ وجه از این وسیله نقلیه برای اجرای حرکات نمایشی استفاده نکنند.
وی عنوان کرد: رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز به طور حتم میزان تصادفات و همچنین میزان تلفات ناشی از آن سوانح رانندگی را در طول جاده های استان کاهش می دهد که در این راستا پارسال مقرر شد ۱۶ نقطه حادثه خیز که بیشترین تلفات سوانح رانندگی را دارد، اصلاح شود که تاکنون هفت نقطه رفع خطر شده است.
رئیس پلیس راه گیلان ادامه داد: در جلسه شواری ترافیک گیلان که روز گذشته با حضور استاندار برگزار شد، مصوب شد ۹ نقطه حادثه خیز باقیمانده از مصوبه سال گذشته به سرعت اصلاح شود تا شاهد کاهش تلفات ناشی از تصادفات و همچنین آمار فوتیها باشیم.
سرهنگ صفاری با اشاره به نقاط حادثه خیز استان بیان کرد: ۹۷ نقطه حادثه خیز در گیلان وجود دارد که اولویت کنونی ما رفع ۹ نقطه با بیشترین حوادث رانندگی است که از مهمترین آنها مسیر سنگر به سیاهکل است.
کاهش هشت درصدی تلفات جانی تصادفات درون شهری
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان نیز در این رابطه گفت: طی هفت ماهه امسال شاهد کاهش هشت درصدی تلفات ناشی از تصادفات درون شهری نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم.
سرهنگ فتح الله نصیریان افزود: عابران پیاده با ۵۱ درصد و موتورسواران با ۲۴ درصد بیشترین تعداد فوتی های تصادفات رانندگی درون شهری استان را دارند که امیدواریم با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی توسط رانندگان و نیز عابران پیاده، شاهد کاهش تلفات ناشی از سوانح رانندگی باشیم.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه ۳۰ نقطه حادثه خیز دورن شهری در گیلان شناسایی شده تا کنون هشت نقطه خطرآفرین اصلاح شده و امید است سایر نقاط نیز به زودی رفع خطر و شاهد کاهش آمار تصادفات باشیم.
سرهنگ نصیریان افزود: شهرستانهای رشت و لنگرود بیشترین نقاط حادثه خیز درون شهری را در استان گیلان دارند که با تعامل و همکاری همه دستگاههای ذیربط و نیز پیگیری های استاندار گیلان انتظار می رود این نقاط نیز در اسرع وقت مورد بازبینی و اصلاح قرار گیرند.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:خبرگزاری سلامت