آیا نان تُستشده ارزش غذایی پایینی دارد؟ | تست کردن نان، قند خون را بالا میبرد؟
همشهریآنلاین – پروانه بندپی: خیلی از ما ایرانیها دوست داریم نانی که هر روز مصرف میکنیم، گرم و تازه و برشته باشد و چون خرید هرروزه نان ممکن نیست، آن را در توستر و مایکروویو و … گرم میکنیم. اما سوال این است که آیا این فرآیند باعث کاهش یا از بین رفتن ارزش غذایی … ادامه خواندن آیا نان تُستشده ارزش غذایی پایینی دارد؟ | تست کردن نان، قند خون را بالا میبرد؟
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.