آشنایی با طرز تهیه همبرگر عدس + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه برگر عدس را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
مواد لازم:
عدس پخته شده: ۲ پیمانه
قارچ ریز: ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
پیاز متوسط: یک عدد
آرد برنج: ۲ قاشق غذا خوری
آرد نخودچی: ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: یک عدد
جعفری، گشنیز و اسفناج خرد شده: یک پیمانه
سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
طرز تهیه :
۱.همه مواد از جمله عدس پخته شده، سیر، پیاز، قارچ و سبزیجات خرد شده را درون غذا ساز ریخته و با هم خرد کنید تا کاملا یکدست و له شوند.
۲. آرد برنج، آرد نخودچی، ادویهها، نمک و تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
۳. مخلوط به دست آمده را برای حداقل ۳ ساعت در یخچال نگه دارید تا مزه دار شود.
۴. در ادامه همبرگرها را به اندازه دلخواه درآورده و در تابهای که با روغن خوب داغ شده است، سرخ کنید.
نکته:
وقتی مواد همبرگر عدس را له میکنید، توجه داشته باشید که احتیاج نیست که مانند مایه کتلت یا شامی بافت یکنواختی داشته باشد.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین