زندگی > تغذیه و آشپزی

آشنایی با سالاد میوه ویژه سفره یلدا + فوت و فن



همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه یک نوع سالاد میوه خوشمزه برای بلندترین شب سال را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

سیب: دو عدد

موز: یک عدد

اناز: یک عدد

گردو: نصف پیمانه

کشمش: ۲ قاشق غذاخوری

هویج: یک عدد

سس مایونز: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

سبزی معطر: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا انار را دانه کرده و سیب و موز را پوست بگیرید و به اندازه‌های مساوی و تاحدودی کوچک خرد کنید.

۲. سپس هویج را رنده کرده و داخل کاسه بریزید.

۳. در ادامه سیب و موز و کشمش و گردو را به هویچ بیفزایید و مخلوط کنید.

۴. حالا سس مایونز، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا سسی یک دست حاصل شود.

۵. در انتها سس را به سالاد میوه افزوده و کاسه را داخل یخچال قرار دهید تا سس کاملا به خورد مواد برود. بعد کاسه را از یخچال خارج کرده و روی آن سبزی معطر بپاشید.

نکته:

در تهیه سالاد میوه می‌توان از دیگر میوه‌های فصل نیز استفاده کرد. به ویژه نارنگی که طعم و رنگ خوبی به این سالاد می‌دهد.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا