زندگی > تغذیه و آشپزی

آشنایی با روش تهیه انارپلو با انواع گوشت + فوت و فن


همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی روش پخت انارپلو با انواع گوشت را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۴۵ دقیقه

تعداد نفرات: برای ۴ نفر

مواد لازم:

برنج: ۴ پیمانه

انار دانه شده: یک پیمانه

سینه مرغ: ۷۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری

گشنیز تازه و ساطوری شده: یک پیمانه

زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری

خلال پسته: ۲۰ گرم

خلال بادام: ۲۰ گرم

کشمش: ۳۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم

روغن مایع: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا گوشت مرغ یا گوشت قرمز را خوب بپزید و بعد از پخت ریش ریش یا به قطعات کوچک تقسیم کنید. در این فاصله کشمش، خلال پسته و بادام را چند دقیقه در آب خیس کنید.

۲: در این حین یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید و در مقدار کره تفت دهید تا سبک شود. حالا تکه‌های سینه مرغ را به پیاز بیفزایید، بعد از حدود یک دقیقه گشنیز ریز خرد شده، فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز، زعفران را هم افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. در دقایق پایانی دانه‌های انار را داخل تابه ریخته و مواد را هم بزنید.

۳: برنج را آبکش کنید. برنج و مواد را به صروت لایه لایه داخل قابلمه ریخته و پلو را دم بگذارید.

۴: خلال پسته، خلال بادام و کشمش را به طور جداگانه در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید و هنگام سرو لو روی آن بریزید.

نکته:

استفاده از کشمش در تهیه این غذا اختیاری است و می‌توان زرشک را بسته به سلیقه و علاقه نیز جایگزین آن کرد.

آشنایی با روش تهیه انارپلو با انواع گوشت + فوت و فن

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا