نانوايي
-
اجتماعی > سلامت
نظارت بیشتر بر میزان سبوسگیری از آرد در راستای حفظ سلامت عمومی
تهران پزشکی: مهندس زهره پوراحمد با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی، گفت:…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
مصرف سالانه ۱۱۷ کیلو نان توسط ایرانیها/لزوم توجه به انتخاب نان سالم
تهران پزشکی: مهندس زهره پوراحمد اظهار داشت: ایرانیان بهطور متوسط سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند که این میزان ۲.۵…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است
تهران پزشکی: مهندس زهره پوراحمد با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران اظهار کرد: سرانه روزانه مصرف نان…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
بازنگری در برنامه «غنیسازی آرد» با هدف کاهش کمخونی / احتمال اجرای برنامه جدید از ۱۴۰۵
دکتر احمد اسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه حدود ۲۰ سال از زمان اجرای برنامه غنیسازی آرد با…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
آیتمهای ۴گانه پایش مستمر نانواییها / نحوه برخورد با متخلفان
دکتر جعفر جندقی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه رصد و پایش نانواییها جزو وظایف همیشگی مرکز سلامت محیط و…
بیشتر بخوانید »