بیماری – قلبی
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
خوردن لوبیا و آجیل بیشتر و گوشت کمتر به طور قابلتوجهی سلامت قلب را تقویت میکند
به گزارش همشهری آنلاین یک بررسی جدید نشان میدهد که دریافت بیشتر پروتئین روزانه از منابع گیاهی و دریافت کمتر…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
این میوه کلسترول بد را کاهش می دهد
به گزارش همشهری آنلاین، در مطالعهای که مجله Cureus نتایج آن را منتشر کرد، متخصصان بسیاری از مطالعات علمی انجامشده…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
چگونه تپش قلب شدید را مهار کنیم؟
به گزارش همشهری آنلاین، گاهی اوقات تپش قلب برحسب دلایلی ایجاد میشود که بدن نیازمند جریان خون بیشتری است. بهطور…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
زنانی که زیاد شیر می خورند بخوانند
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: نتایج این تحقیق میتواند به طور ویژه مورد توجه محققان و متخصصان قلب در ایران…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
۶ عامل اصلی ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی
تهران پزشکی: دکتر سیفاله عبدی – رئیس کنگره، به اهمیت بهروزرسانی دانش و تبادل تجربیات میان پزشکان ایرانی و بینالمللی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
درباره سرطان قلب چه میدانید؟
به گزارش همشهری آنلاین، این نوع سرطان، بسیار نادر است و بیشتر، بزرگسالان و افراد مسن را درگیر میکند. اغلب…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
مهمترین نشانه روغن خوراکی ناسالم چیست؟
به گزارش همشهری آنلاین، برخی بر این باورند که چربیهای حیوانی به دلیل طبیعی و لطیف بودن درون رگ ها…
بیشتر بخوانید »