برنج
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
وقتی پلو شما را مسموم میکند
به گزارش همشهری آنلاین مسمومیت غذایی ناشی از خوردن برنج پختهشده و مانده در دمای اتاق (Fried Rice Syndrome) به…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
نحوه نگهداری برنج پخته شده در یخچال و فریزر | برنج پخته شده چند روز در یخچال میماند ؟ ؛ مضرات برنج پخته شده مانده
به گزارش همشهری آنلاین، برنج این دانههای سفید و پرطرفدار، پای ثابت سفرههای ایرانی است. چه در قالب چلو ساده،…
بیشتر بخوانید » -
فیلم > سلامت
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
به مناسبت روز جهانی سیب زمینی | برنج یا سیب زمینی کدامیک برنده است؟
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: برنج و سیب زمینی دو غذای پایهای و مبنایی فرهنگ غذایی ما ایرانیها هستند و…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
گوجه سبز پلو؛ یه غذای مجلسی جدید و ارزون
به گزارش همشهری آنلاین، گوجه سبز، نوبرانه بهاری و میوهای ترش و آبدار است که در دنیای آشپزی نیز جایگاه…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
پلو قشقایی؛ خوشمزه ترین پلو مخلوط به روش سنتی ایل قشقایی شیراز!
به گزارش همشهری آنلاین، غذاهای سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقهای هستند. غذاهای محلی درواقع…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
۵ ترکیب برای افزایش ارزش غذایی برنج
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: در این مطلب نگاهی انداختهایم به چند خوراکی و ادویه خوشمزه و سالم که میتوانید…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
بلاهایی که نان و برنج بر سرتان میآورد
به گزارش همشهریآنلاین، نان و برنج از مواد غذایی محبوب ما ایرانیها است. هرجای دنیا هم که باشیم، میل فراوانی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
چرا نباید برنج را دوباره گرم کنیم
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: وقتی صحبت از نگرانیهای ایمنی مواد غذایی میشود، استفاده نادرست از برنج پخته میتواند یک…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
ته چین اسفناج؛ منوی ویژه گیاه خواران + طرز تهیه
به گزارش همشهری آنلاین، ته چین یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که در منوی رستورانها جایگاه ویژهای…
بیشتر بخوانید »