آرد نانوایی
-
سلامت > تغذیه
تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
برخی نانواییها هنوز جوش شیرین استفاده میکنند
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد اظهار داشت: ایرانیان بهطور متوسط سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
بازنگری در برنامه «غنیسازی آرد» با هدف کاهش کمخونی / احتمال اجرای برنامه جدید از ۱۴۰۵
دکتر احمد اسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه حدود ۲۰ سال از زمان اجرای برنامه غنیسازی آرد با…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
چرا «نان کامل» بهتر از «نان سفید» است
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید، گفت:…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > نظام سلامت
بازنگری در برنامه غنیسازی آرد با «آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
تهران پزشکی: اواخر آبان ماه جلسهای با حضور مسؤولان دفتر بهبود تغذیه جامعه، سازمان غذا و دارو و همچنین متخصصین…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
بازنگری برنامه ملی غنیسازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک
تهران پزشکی: زهره احمدپور گفت: این برنامه که با هدف کاهش کمخونی فقر آهن و ارتقای وضعیت تغذیهای جامعه طراحی…
بیشتر بخوانید »