در راستای جلوگیری از حوادث، چوب آلات و انباشت پشت سدهای سرشاخه گیر، تخلیه میشود
به گزارش طبنا، علی باقری جامخانه در جمع خبرنگاران گفت: در بازدید از عرصه ها و پاسگاه های بازرسی حوزه شهرستانهای میاندرود و نکا، دستور فوری به تمام ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ها، داده شد تا برای پیشگیری و جلوگیری از حوادث و خسارات احتمالی، اقدامات لازم انجام شود.
وی گفت: با توجه به تغییر شرایط جوی، بارندگی های شدید باران، نزولات آسمانی و همچنین بارش برف در مناطق بالادست و به منظور پیشگیری و جلوگیری از هرگونه حوادث و خسارات احتمالی، چوب آلات و انباشت پشت سدهای سرشاخه گیر، باید سریعاً تخلیه میشود.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری با اعلام این که در چند روز آینده و آب شدن برف های مناطق بالادست، حجم رودخانه ها افزایش پیدا می کند و مطمئنا آورده های چوبی و املاح فراوانی در پشت سدهای سرشاخه گیر، قرار می گیرد، گفت: از همین جهت روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری با امکانات مربوطه و همکاری دستگاه های مرتبط، در اسرع وقت نسبت به تخلیه به موقع سدهای سرشاخه گیر در حوزه های روستایی و تحت اختیار، اقدام لازم را انجام دهند.
باقری با اشاره به این مهم که اگر پشت این سدهای سرشاخه گیر به موقع تخلیه نشود ممکن است پس از مدتی موجب شکستگی سد شود و خدای ناکرده حوادث گوناگونی مثل سیل را رقم بزند، افزود: به همین جهت، تخلیه به موقع سدهای سرشاخه گیر می تواند کمک بزرگی در جلوگیری از سیل احتمالی باشد.
وی در ادامه خطاب به روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ها، گفت: ضمن حضور در جاده ها و عرصه های جنگلی، راههای روستایی، مسیرهای منتهی به ورودی شهرها و جادههای مواصلاتی با بازرسی و رسیدگی مستمر و با در اختیار گرفتن تمام امکانات و نیروی انسانی، نسبت به جمع آوری و برداشت درختان شکسته و افتاده در مسیرها و جاده ها با همکاری اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای، اقدامات لازم صورت گیرد.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران _ساری گفت: مردم و شهروندان نباید برای انجام امورات خود در مسیرها و جاده ها به خاطر درختان شکسته و افتاده با مشکل مواجه شوند.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:خبرگزاری سلامت