دستور تهیه برگر مرغ خانگی با سس قارچ
همشهری آنلاین: برای تهیه برگر مرغ خانگی به کمتر از یک ساعت زمان و مواد اولیه تازه و سالم نیاز دارید.
نام: برگر مرغ با سس قارچ
آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۴۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
گوشت مرغ (ترکیب ران و سینه) : ۶۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
سیر: ۵ حبه
جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: یک قاشق غذاخوری
قارچ: ۱۰ عدد
شیر: یک لیوان
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا، پودر سیر، نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.مرغ را چرخ و با پیاز و سیر رنده شده و آب گرفته مخلوط کنید.
۲.جعفری خرد شده، ادویهها، سس خردل و پودر سوخاری را به مرغ افزوده و خوب ورز دهید.
۳.مواد را نیم ساعت در فریزر قرار دهید. بعد به شکل دایرههای هماندازه دربیاورید و در ادامه سرخ کنید.
۴.قارچهای خرد شده را در کره سرخ کنید. آرد، شیر و پنیر پیتزا را افزوده و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
۵.برگرها را در نان گرد بگذارید و روی آن سس قارچ بریزید تا ساندویچ آماده شود.
نکته: میتوانید از پنیر ورقهای به جای پنیر پیتزا استفاده کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین