زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور با مرغ و سویا برگر خانگی درست کنیم؟


همشهری آنلاین: به جای گوشت قرمز می‌توانید از ترکیب سویا در برگر استفاده کنید تا چربی کمتری داشته باشد. درست کردن این برگر کمتر از یک ساعت زمان لازم دارد.

نام: برگر مرغ و سویا

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

سینه‌مرغ: ۲ عدد

سویا: یک لیوان

پیاز: یک عدد

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.سویا را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود. سینه مرغ هم چرخ شود، سپس با هم ترکیب کنید.

۲.پیاز و سیر خردشده، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ترکیب مرغ و سویا اضافه کنید.

۳.ترکیب را خوب ورز دهید تا بافت منسجمی پیدا کند و بتوانید به آن شکل دایره‌ای دهید.

۴.دوطرف ترکیب برگر را در روغن داغ به‌مدت ۱۵ تا ۲۰ سرخ کنید.

نکته: می‌توانید به جای پیاز از یک قاشق غذاخوری پودر پیاز هم استفاده کنید.

چطور با مرغ و سویا برگر خانگی درست کنیم؟

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا