چطور با مرغ و سویا برگر خانگی درست کنیم؟
همشهری آنلاین: به جای گوشت قرمز میتوانید از ترکیب سویا در برگر استفاده کنید تا چربی کمتری داشته باشد. درست کردن این برگر کمتر از یک ساعت زمان لازم دارد.
نام: برگر مرغ و سویا
آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
سینهمرغ: ۲ عدد
سویا: یک لیوان
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.سویا را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود. سینه مرغ هم چرخ شود، سپس با هم ترکیب کنید.
۲.پیاز و سیر خردشده، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ترکیب مرغ و سویا اضافه کنید.
۳.ترکیب را خوب ورز دهید تا بافت منسجمی پیدا کند و بتوانید به آن شکل دایرهای دهید.
۴.دوطرف ترکیب برگر را در روغن داغ بهمدت ۱۵ تا ۲۰ سرخ کنید.
نکته: میتوانید به جای پیاز از یک قاشق غذاخوری پودر پیاز هم استفاده کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین