زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور برای زمستان دمنوش مریم‌گلی با لیمو درست کنیم؟



همشهری آنلاین: دمنوش مریم گلی با لیمو طعمی شیرین و ترش دارد و می‌تواند برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل زمستان مفید باشد.

نام دمنوش: مریم‌گلی با لیمو

آماده‌سازی‌: ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

مریم‌گلی تازه یا خشک شده: ۴ قاشق غذاخوری

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

پوست لیمو: یک قاشق چای‌خوری

آب‌لیموی تازه: نصف لیوان

طرز تهیه:

۱. قوری را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید.

۲. پوست لیمو، برگ مریم‌گلی (یا خشک شده) و آبلیمو را به آب در حال جوش اضافه کنید.

۳. مواد را خوب هم بزنید و قوری را روی حرارت غیرمستقیم مثل کتری یا سماور قرار دهید.

۴. روی قوری یک پارچه تمیز بگذارید و صبر کنید تا دمنوش دم بکشد.

۵. دمنوش را از صافی رد کنید تا یکدست و آماده نوشیدن شود.

نکته: برای شیرین کردن دمنوش، صبر کنید تا از حرارت بیفتد و بعد به آن عسل اضافه کنید.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا