زندگی > تغذیه و آشپزی

آشنایی با روش تهیه شیربرنج + فوت و فن


همشهری – سعیده مرادی: یکی از این دسرها شیر برنج است که فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه آن را ارائه کرده تا لحظات شیرین برای خود رقم بزنید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

شیر: یک لیتر

برنج: یک لیوان

گلاب: یک‌دوم لیوان

نمک: یک‌چهارم چایخوری

خلال پسته: یک قاشق چایخوری

خلال بادام: به مقدار لازم

پودر پسته: به مقدار لازم

پودر هل: یک قاشق غذاخوری

شکر: به مقدار لازم

دارچین و گل محمدی: به مقدار لازم

طرز تهیه :

۱. برنج همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک در قابلمه ریخته و بگذارید تا خوب پخته و نرم شود.

۲. وقتی آب برنج نصف شد، شیر را در چند مرحله به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج با شیر بپزد و لعاب بیندازد.

۳. با پخت شیر برنج و رسیدن به غلظت، شکر را به آن افزوده و مقداری هم بزنید تا کاملا حل شود. سپس گلاب و پودر گل را به آن افزوده و شعله را خاموش کنید. حالا باید بگذارید که شیر برنج ولرم شود و در ادامه خلال بادام و پسته را بریزید.

۴. در انتها دسر را در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با پودر گل و پودر پسته تزئین کنید.

نکته: برای خوش رنگ و البته خوش طعم شدن شیر برنج می‌توان از زعفران دم کرده استفاده کرد که گرمی بیشتر به شیربرنج می‌دهد.

آشنایی با روش تهیه شیربرنج + فوت و فن

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا