آشنایی با روش تهیه شیربرنج + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: یکی از این دسرها شیر برنج است که فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه آن را ارائه کرده تا لحظات شیرین برای خود رقم بزنید.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
پخت: یک ساعت
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
شیر: یک لیتر
برنج: یک لیوان
گلاب: یکدوم لیوان
نمک: یکچهارم چایخوری
خلال پسته: یک قاشق چایخوری
خلال بادام: به مقدار لازم
پودر پسته: به مقدار لازم
پودر هل: یک قاشق غذاخوری
شکر: به مقدار لازم
دارچین و گل محمدی: به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱. برنج همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک در قابلمه ریخته و بگذارید تا خوب پخته و نرم شود.
۲. وقتی آب برنج نصف شد، شیر را در چند مرحله به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج با شیر بپزد و لعاب بیندازد.
۳. با پخت شیر برنج و رسیدن به غلظت، شکر را به آن افزوده و مقداری هم بزنید تا کاملا حل شود. سپس گلاب و پودر گل را به آن افزوده و شعله را خاموش کنید. حالا باید بگذارید که شیر برنج ولرم شود و در ادامه خلال بادام و پسته را بریزید.
۴. در انتها دسر را در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با پودر گل و پودر پسته تزئین کنید.
نکته: برای خوش رنگ و البته خوش طعم شدن شیر برنج میتوان از زعفران دم کرده استفاده کرد که گرمی بیشتر به شیربرنج میدهد.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین