زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه خورشت به + نکات آشپزی



همشهری آنلاین:

خورشت به

آماده سازی: نیم ساعت

پخت: یک ساعت

تعداد : ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت:۴۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد

میوه به :۳۰۰ گرم

آلو خورشتی: ۱۰ تا ۱۲ عدد

شکر و آبلیموی تازه : هر کدام یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

لپه:‌دو سوم لیوان

زعفران دم کرده: یک سوم لیوان

روغن: به میزان لازم

دارچین، پودر سیر و نمک: به میزان لازم

زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه :

۱.پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۲. گوشت ها در اندازه های متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سپس پودر سیر و فلفل سیاه و در ادامه زردچوبه بیفزایید و تفت دهید.

۳. داخل گوشت یک لیتر آب بریزید تا بپزد. سپس رب گوجه فرنگی را کمی با روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

۴. به را درشت خرد کنید. سپس هراه آلو بخارا و دارچین به گوشت اضافه کنید تا بپزند. وقتی خورش شما جا افتاد، مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید. بعد از نیم ساعت خورش را از روی حرارت بردارید.

نکته: خورش به، معمولا با گوشت گوسفندی و گوساله تهیه می‌شود، اما می‌توان با گوشت بوقلمون و مرغ یا حتی کاملا گیاهی بدون گوشت تهیه کرد.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا