زندگی > تغذیه و آشپزی

گوشت قرمز فراوری‌ شده خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می دهد



به گزارش همشهری آنلاین این بررسی شامل نزدیک به ۱۳۴۰۰۰ بزرگسال بود که سلامت و عادات غذایی آنها تا ۴۳ سال پیگیری شد.

نتایج این بررسی نشان داد که خوردن بیش از یک وعده گوشت قرمز – ۸۵ گرم در روز با افزایش ۱۶ درصدی خطر زوال شناختی مرتبط است.

و خوردن بیش از یک چهارم وعده گوشت قرمز فرآوری‌شده، مانند بیکن، سوسیس یا هات داگ، در روز احتمال زوال عقل را تا ۱۳ درصد و زوال شناختی را تا ۱۴ درصد افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، به نظر می‌رسد مغز افراد با هر وعده گوشت قرمز اضافی که مصرف می‌کنند، سریعتر پیر می‌شود.

با این حال، دانشمندان همچنین دریافتند جایگزینی یک وعده گوشت قرمز در روز با آجیل یا حبوبات خطر ابتلا به زوال عقل را تا حدود ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.

آنها می‌گویند گوشت قرمز ممکن است با تأثیرگذاری بر باکتری‌های ناسالم روده به سلامت مغز آسیب برساند، اما تحقیقات بیشتری در این باره لازم است.

منبع: HealthDay

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا