روش تهیه دمنوش به، نوشیدنی مفید زمستانی
همشهری آنلاین: زمستان امسال به جای نوشیدنیهای مصنوعی و پر ضرر، از دمنوش به برای گرم شدن و فرار از سرماخوردگی استفاده کنید.
نام دمنوش: به
آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۲۰ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم:
میوه به خشکشده: ۲ قاشق غذاخوری
هل: ۲ عدد
چوب دارچین: یک عدد
آب: ۲ لیوان
زعفران دمکرده: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. میوه خشکشده به را در یک قوری کوچک بریزید. هل و چوب دارچین را اضافه کنید.
۲. به ازای هر قاشق میوه به، باید یک لیوان آب جوش در قوری بریزید و مخلوط را هم بزنید.
۳. قوری را ۲۰ دقیقه روی بخاری، کتری یا سماور بگذارید تا دمنوش به دم بکشد.
۴. یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ به دمنوش اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید.
۵. دمنوش را از صافی رد و در فنجان مناسب سرو کنید.
نکته: اگر دوست دارید دمنوش به شیرین باشد کمی نبات یا عسل به آن اضافه کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین