بفرمایید تنقلات شب چله | روش تهیه برنجک خانگی
به گزارش همشهری آنلاین: چند مدل از خوردنیهای طولانیترین شب سال را متناسب با ذائقه کودکان و کهنسالان آموزش دادهایم شاید با آماده کردنشان زیباترین و شیکترین تنقلات مجلسی را مقابل مهمانان قرار دهید.
نام غذا: برنجک پفکی
آمادهسازی:۶۰ دقیقه
زمان پخت:۳۰ دقیقه
تعداد: ۵ نفر
مواد لازم:
برنج ایرانی: یک پیمانه
روغن: یک قاشق سوپخوری
شیر: یک لیوان
نمک ماسهای: نصف قاشق سوپخوری
روش تهیه:
۱-برنجها را بشویید و در کاسهای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کرده و بگذارید ۳ ساعت در شیر خیس بخورد سپس آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.
۲-داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت خورد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید.
۳-به حرارتدادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. برای بودادن برنجها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید.
۴-مدت زمان لازم برای بودادن ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه است.
نکته: بهتر است از نمک ماسهای استفاده کنید و بدون ید باشد.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین