زندگی > تغذیه و آشپزی

بفرمایید تنقلات شب چله | روش تهیه برنجک خانگی



به گزارش همشهری آنلاین: چند مدل از خوردنی‌های طولانی‌ترین شب سال را متناسب با ذائقه کودکان و کهنسالان آموزش داده‌ایم شاید با آماده کردن‌شان زیباترین و شیک‌ترین تنقلات مجلسی را مقابل مهمانان قرار دهید.

نام غذا: برنجک پفکی

آماده‌سازی‌:۶۰ دقیقه

زمان پخت:۳۰ دقیقه

تعداد: ۵ نفر

مواد لازم:

برنج ایرانی: یک پیمانه

روغن: یک قاشق سوپ‌خوری

شیر: یک لیوان

نمک ماسه‌ای: نصف قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

۱-برنج‌ها را بشویید و در کاسه‌ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کرده و بگذارید ۳ ساعت در شیر خیس بخورد سپس آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.

۲-داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت خورد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید.

۳-به حرارت‌دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. برای بودادن برنج‌ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید.

۴-مدت زمان لازم برای بودادن ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه است.

نکته: بهتر است از نمک ماسه‌ای استفاده کنید و بدون ید باشد.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا