زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز پخت قنبرپلو شیرازی



همشهری آنلاین: قنبر پلو یکی از غذاهایی است که در یلندترین شب سال در شیراز پخته می شود.

قنبرپلو(شیرازی)

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۴۵ دقیقه

تعدادنفرات: ۴ نفر

مواد لازم:

برنج: ۵۰۰گرم

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم

پیاز: ۲عدد متوسط

آرد نخودچی: یک قاشــق غذاخوری

کشمش پلویی:۲۰۰گــرم

رب انــار:۳ قاشــق غذاخــوری

مغــز گردو:۱۰۰گرم

نمــک، فلفل ســیاه و زردچوبه: بــه میــزان لازم

زعفران دم کرده: ۲قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی و کره: به میزان لازم

روش تهیه

۱ .یک عدد پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کنید. در ادامه مایه گوشت را به اندازه فندق به شکل کوفته قلقلی درآورید و سرخ کنید.

۲ .یک عدد پیاز را خرد و ســرخ کنیــد. مغز گردوی خردشده و کشــمش پلویی را به پیازداغ اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب انار ملس و زعفران دم کرده را اضافه کنید و تفت دهید. گوشت

های قلقلی سرخ شده را هم اضافه کنید.

۳ .برنج را آبکش کنید. کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید و بعد روی آن یک لایه برنج بریزید. سپس مایه گوشت قلقلی را روی برنج بریزید و این کار را لایه لایه ادامه دهید.

4. روی برنج یک قاشــق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ بریزید و برنج را با شعله ملایم دم کنید. بعد از دم کشیدن برنج روی آن کمی کره یا روغن حیوانی بریزید و برنج را هم بزنید تا مخلوط شود.

نکته: اگر طعم ملس دوست دارید، می توانید یک قاشــق غذاخــوری شــیره انگور هم همراه با رب انار به این مواد اضافه کنید.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا