طرز پخت قنبرپلو شیرازی
همشهری آنلاین: قنبر پلو یکی از غذاهایی است که در یلندترین شب سال در شیراز پخته می شود.
قنبرپلو(شیرازی)
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
تعدادنفرات: ۴ نفر
مواد لازم:
برنج: ۵۰۰گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم
پیاز: ۲عدد متوسط
آرد نخودچی: یک قاشــق غذاخوری
کشمش پلویی:۲۰۰گــرم
رب انــار:۳ قاشــق غذاخــوری
مغــز گردو:۱۰۰گرم
نمــک، فلفل ســیاه و زردچوبه: بــه میــزان لازم
زعفران دم کرده: ۲قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی و کره: به میزان لازم
روش تهیه
۱ .یک عدد پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کنید. در ادامه مایه گوشت را به اندازه فندق به شکل کوفته قلقلی درآورید و سرخ کنید.
۲ .یک عدد پیاز را خرد و ســرخ کنیــد. مغز گردوی خردشده و کشــمش پلویی را به پیازداغ اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب انار ملس و زعفران دم کرده را اضافه کنید و تفت دهید. گوشت
های قلقلی سرخ شده را هم اضافه کنید.
۳ .برنج را آبکش کنید. کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید و بعد روی آن یک لایه برنج بریزید. سپس مایه گوشت قلقلی را روی برنج بریزید و این کار را لایه لایه ادامه دهید.
4. روی برنج یک قاشــق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ بریزید و برنج را با شعله ملایم دم کنید. بعد از دم کشیدن برنج روی آن کمی کره یا روغن حیوانی بریزید و برنج را هم بزنید تا مخلوط شود.
نکته: اگر طعم ملس دوست دارید، می توانید یک قاشــق غذاخــوری شــیره انگور هم همراه با رب انار به این مواد اضافه کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین