زندگی > تغذیه و آشپزی

آشنایی با روش تهیه سالاد زیتون سبز و انار + فوت و فن



همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد زیتون سبز و انار را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۲۰ دقیقه

پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

زیتون سبز: ۲۰ عدد

گردو: یک فنجان

انار: یک عدد

جعفری: ۱۰۰ گرم

پیازچه: ۸ عدد

برگ نعناع تازه : ۸ شاخه

رب انار: ۴ قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. زیتون‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید تا نمک اضافی و تاجدودی تلخی آن گرفته شود. بعد آنها را خرد کنید.

۲. گردوها را نیز به قعات درشت خرد کرده و انار را نیز دانه کنید.

۳. جعفری، پیازچه و برگ‌های نعنا را نیز کاملا ریز خرد کرده و بعد به همراه مواد دیگر داخل یک کاسه بریزید.

۴. حالا در یک ظرف دیگر آب لیمو را داخل رب انار ریخته و با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را هم به آنها بیفزایید و خوب هم بزنید تا سس یک دست حاصل شود.

۵. در نهایت سس را داخل مواد ریخته و سالاد را در یخچال بگذارید.

نکته:

در صورت تمایل از برگ اسفناج تازه، ریحان، شلغم خام یا چغندر خرد شده در این سالاد استفاده کنید و لذت ببرید.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا