زندگی > تغذیه و آشپزی

روش تهیه سالاد لوبیا چیتی و لبو برای شب یلدا+فوت و فن


همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی و لبو را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد: ۱۰ نفر

مواد لازم:

لبو: ۳ عدد

لوبیا چیتی پخته شده: یک پیمانه

خیارشور خرد شده: یک پیمانه

سیب زمینی: یک عدد

هویج: ۲ عدد

کاهو کوچک: یک عدد

کلم قرمز: نصف پیمانه

سس مایونز: به میزان لازم

سرکه: به میزان لازم

آبلیموی ترش: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. در ابتدا سیب زمینی، لوبیا چیتی، هویج و لبو را بپزید، سپس تمامی مواد پخته شده را به صورت نگینی خرد کنید.

۲. بعد خیارشورها را ریز خرد کرده و به همراه دیگر مواد داخل یک کاسه متوسط بریزید.

۳. سپس کاهوها را هم خرد کرده و به مواد بیفزایید. کلم قرمزها را نیز که آنها را هم ریز خرد کرده‌اید به سالاد اضافه کنید.

۴. در مرحله بعد به اندازه مورد نیاز نمک، فلفل، سرکه و آبلیموی تازه را به مواد داخل کاسه افزوده و خوب هم بزنید.

۵. در پایان تمام مواد را به خوبی با سس مایونز آغشته کرده و سالاد را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خورد سالاد بروند.

نکته:

در تهیه این سالاد به جای لوبیا چیتی می‌توانید از دیگر انواع لوبیا نیز استفاده کنید، اما لوبیا چیتی طعم بهتری به سالاد می‌دهد.

روش تهیه سالاد لوبیا چیتی و لبو برای شب یلدا+فوت و فن

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا