روش تهیه سالاد لوبیا چیتی و لبو برای شب یلدا+فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی و لبو را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: یک ساعت
تعداد: ۱۰ نفر
مواد لازم:
لبو: ۳ عدد
لوبیا چیتی پخته شده: یک پیمانه
خیارشور خرد شده: یک پیمانه
سیب زمینی: یک عدد
هویج: ۲ عدد
کاهو کوچک: یک عدد
کلم قرمز: نصف پیمانه
سس مایونز: به میزان لازم
سرکه: به میزان لازم
آبلیموی ترش: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. در ابتدا سیب زمینی، لوبیا چیتی، هویج و لبو را بپزید، سپس تمامی مواد پخته شده را به صورت نگینی خرد کنید.
۲. بعد خیارشورها را ریز خرد کرده و به همراه دیگر مواد داخل یک کاسه متوسط بریزید.
۳. سپس کاهوها را هم خرد کرده و به مواد بیفزایید. کلم قرمزها را نیز که آنها را هم ریز خرد کردهاید به سالاد اضافه کنید.
۴. در مرحله بعد به اندازه مورد نیاز نمک، فلفل، سرکه و آبلیموی تازه را به مواد داخل کاسه افزوده و خوب هم بزنید.
۵. در پایان تمام مواد را به خوبی با سس مایونز آغشته کرده و سالاد را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها به خورد سالاد بروند.
نکته:
در تهیه این سالاد به جای لوبیا چیتی میتوانید از دیگر انواع لوبیا نیز استفاده کنید، اما لوبیا چیتی طعم بهتری به سالاد میدهد.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین