ترفند درست کردن کیک بستنی هندوانهای برای شب یلدا
همشهری آنلاین: کیک بستنی هندوانهای، انتخابی مناسب برای رنگیتر و شیرینتر شدن سفره یلداست.
نام غذا: کیک بستنی هندوانهای
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
پخت: یک ساعت
تعداد: ۸ نفر
مواد لازم:
آرد: یک و نیم لیوان
شکر: یک لیوان
شیر: یک لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
تخممرغ: ۴ عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
پودر کاسترد: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، رنگ خوراکی قرمز و سبز و شکلات: به میزان لازم
بستنی وانیلی: یک لیتر
طرز تهیه:
۱. آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاسترد را الک کنید. تخممرغ، شکر و وانیل را هم بزنید تا حجیم و کشدار شود.
۲. روغن مایع را به مایه تخممرغی اضافه کنید. سپس شیر و مواد خشک را کمکم روی آن بریزید و هم بزنید.
۳. مواد را ۲ قسمت کنید. یک قسمت را با رنگ قرمز و دیگری را با رنگ سبز رنگی کنید. مایهها را در قالبهای جداگانه ۴۵ دقیقه در فر بگذارید.
۴. کیکها را برش بزنید و در قالبی لایه لایه، بهترتیب رنگهای هندوانه قرار دهید و با بستنی روی هر لایه را بپوشانید. قالب را ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا کیک بافت منسجمی پیدا کند.
نکته: این کیک خامه ندارد و اگر بستنی کمتری استفاده کنید، رژیمی میشود.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین