غذاهای آبکی در روزهای آلودگی هوا به وفور مصرف شود
احمد اسماعیل زاده افزود: مصرف مایعات و آب فراوان در روزهایی که آلودگی هوا وجود دارد در کاهش اثرات آلودگی هوا مؤثر است.
وی ادامه داد: مصرف انواع آش ها، سوپها و خوراک عدسی و غذاهای آبکی را به وفور در دستور غذایی خود قرار دهید.
اسماعیل زاده اظهار کرد: میوهها و سبزیها علاوه بر اینکه فیبر خوبی دارند مانع جذب برخی آلایندهها از دستگاه گوارشی ما میشوند بلکه به واسطه آنتی اکسیدانهایی که دارند میتوانند مانع آسیب آلایندهها به سیستم تنفسی و قلبی عروقی ما هم بشوند.
وی توصیه کرد: ۲ الی ۳ واحد لبنیات کم چرب در برنامه غذایی خود قرار دهید.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: گنجاندن جوانه گندم در برنامه غذایی هم میتواند در تأمین ویتامین E به سلامت ریههای ما کمک کند.
وی افزود: منابع اسیدهای چرب و امگا ۳ مثل ماهی و روغن خوراکی کانولایا کلزا طی این روزها توصیه میشود.
اسماعیل زاده همچنین تاکید کرد: مصرف سبزیجات بخارپز بسیار مفید است.
وی گفت: مراقبت از وزن و کنترل چاقی در کاهش اثرات مخرب آلودگی هوا لازم و ضروری است.
اسماعیل زاده افزود: استفاده از مکملهای ویتامین E، C، و امگا ۳ فقط در صورت لزوم طی روزهای با هوای آلوده کافی است و نباید تداوم یابد چراکه در طولانی مدت اثرات زیانباری خواهد داشت.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:خبرگزاری سلامت