روش تهیه مربای انار در خانه
به گزارش همشهری آنلاین، برای این کار پیش از هر چیز انتخاب انار بسیار مهم است و بعدش کافی است مراحل گفته شده را با دقت اجرا کنید.
مدت زمان آمادهسازی: 60دقیقه
تعداد نفرات: 5نفر
مواد لازم
آب انار: یک لیتر
انار:5عدد
آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
شکر:۴ لیوان
روش تهیه:
1-ابتدا انارها را دانه و پوستهای سفید داخل انار را کاملا جدا کنید. پس از آن دانهها را بشویید.
2-با استفاده از آبمیوهگیری، غذاساز، چرخ گوشت و… آبانارها را بگیرید و از صافی رد کنید تا یکدست شود.
3-سپس شکر را با آب انار ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا شربت غلیظ شده و به قوام برسد. هنگام جوشیدن حتما کف روی آب انار را بردارید.
4- بعد از حدود ۴۵ دقیقه دانههای انار را اضافه کرده و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید.
5- سپس حدود ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا با شعله کم بجوشد. بعد زیر ظرف را خاموش کنید و مربا را پس از خنکشدن در ظرف خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید و پس از سردشدن نوشجان کنید.
نکته: برای نگهداری طولانیمدت مربا بهتر است از ظروف شیشهای استفاده کنید. ظرف باید کاملا خشک باشد تا کپک نزند.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین