دستور تهیه موسکیک انار + فوت و فنها
همشهری آنلاین: تهیه موسکیک خانگی با انار، مواد اولیه ساده و زمان کمی نیاز دارد. دست به کار شوید و این کیک خانگی خوشرنگ و خوشمزه را برای داشتن یک عصرانه سالم درست کنید.
نام: موسکیک انار
آمادهسازی: ۹۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
آرد: ۱۲۵ گرم
شکر: ۲ لیوان
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: ۲ قاشق چایخوری
تخممرغ: ۸ عدد
انار: یک عدد
خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه
۱. برای تهیه لایه اسفنجی، زرده و سفیده ۴ تخممرغ را جدا کنید. سفیدهها را با همزن بزنید تا فرم بگیرند. به زردهها یک قاشق وانیل و یک و نیم لیوان شکر و کره اضافه کنید.
۲. آرد، نمک و بیکینگ پور را الک و به زردهها اضافه کنید. سفیده را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مواد اسفنجی شود.
۳. مواد کیک را در قالب چربشده بریزید و ۲۰ دقیقه در فر بگذارید. بعد اجازه دهید لایه اسفنجی خنک شود.
۴. آب انار را بگیرید و هستهها را جدا کنید. آب انار، ژلاتین و نشاسته ذرت را با هم روی حرارت بگذارید.
۵. زردههای ۴ تخممرغ دیگر را با وانیل هم بزنید تا کرمی شوند. این مواد را به ترکیب آب انار روی حرارت اضافه کنید تا تخممرغها بپزند و مواد به غلظت موس برسند.
۶. خامه را به مخلوط خنکشده موس اضافه کنید. در لایه موس کیک اسفنجی بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا کیک بافت سفت و فرمگرفته پیدا کند.
نکته: هرچه موسکیک برای ساعات بیشتری در یخچال بماند بافت نهایی کیک بهتر خواهد بود.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین