زندگی > تغذیه و آشپزی

دستور تهیه موس‌کیک انار + فوت و فن‌ها


همشهری آنلاین: تهیه موس‌کیک خانگی با انار، مواد اولیه ساده و زمان کمی نیاز دارد. دست به کار شوید و این کیک خانگی خوش‌رنگ و خوشمزه را برای داشتن یک عصرانه سالم درست کنید.

نام: موس‌کیک انار

آماده‌سازی: ۹۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم

آرد: ۱۲۵ گرم

شکر: ۲ لیوان

بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری

وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: ۸ عدد

انار: یک عدد

خامه قنادی: ۲۵۰ گرم

نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه

۱. برای تهیه لایه اسفنجی، زرده و سفیده ۴ تخم‌مرغ را جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن بزنید تا فرم بگیرند. به زرده‌ها یک قاشق وانیل و یک و نیم لیوان شکر و کره اضافه کنید.

۲. آرد، نمک و بیکینگ پور را الک و به زرده‌ها اضافه کنید. سفیده‌ را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مواد اسفنجی شود.

۳. مواد کیک را در قالب چرب‌شده بریزید و ۲۰ دقیقه در فر بگذارید. بعد اجازه دهید لایه اسفنجی خنک شود.

۴. آب انار را بگیرید و هسته‌ها را جدا کنید. آب انار، ژلاتین و نشاسته ذرت را با هم روی حرارت بگذارید.

۵. زرده‌های ۴ تخم‌مرغ دیگر را با وانیل هم بزنید تا کرمی شوند. این مواد را به ترکیب آب انار روی حرارت اضافه کنید تا تخم‌مرغ‌ها بپزند و مواد به غلظت موس برسند.

۶. خامه را به مخلوط خنک‌شده موس اضافه کنید. در لایه موس کیک اسفنجی بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا کیک بافت سفت و فرم‌گرفته پیدا کند.

نکته: هرچه موس‌کیک برای ساعات بیشتری در یخچال بماند بافت نهایی کیک بهتر خواهد بود.

دستور تهیه موس‌کیک انار + فوت و فن‌ها

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا