زندگی > تغذیه و آشپزی

ترفندهای درست کردن کاپ کیک انار در خانه


همشهری آنلاین: با مواد اولیه ساده و در زمانی کوتاه می‌توانید برای مهمانی‌های پاییز و زمستان و دورهمی های خانوادگی، کاپ کیک انار خانگی درست کنید.

نام: کاپ‌کیک انار

آماده‌سازی: ۵۰ دقیقه

تعداد: ۲۰ نفر

مواد لازم:

دانه انار: یک لیوان

آرد: ۳ لیوان

شکر: یک و نیم لیوان

کره: ۲ قاشق غذاخوری

شیر: یک لیوان

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: ۴ عدد

روغن مایع: یک لیوان

اسانس وانیل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. کره، شکر، آرد، روغن، بیکینگ‌پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه‌ای بریزید و با همزن ۲ دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

۲. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و مواد را هم بزنید. شیر را هم در این مرحله اضافه کنید.

۳. داخل قالب‌های کاپ‌کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید و دانه‌های انار را روی کیک بپاشید.

۴. قالب را داخل فری گرم‌شده به‌مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. صبر کنید تا کیک‌ها خنک شوند و آنها را از قالب دربیاورید.

نکته: می‌توانید از خامه فرم‌گرفته یا سس انار برای تزیین کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

ترفندهای درست کردن کاپ کیک انار در خانه

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا