زندگی > تغذیه و آشپزی

با روش تهیه رشته پلو با انار آشنا شوید + فوت و فن


سعیده مرادی-روزنامه همشهری: فاطمه باقری، مدرس آشپزی طرز تهیه رشته پلو با انار را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد نفرات: برای ۳ نفر

مواد لازم:

برنج: ۳ پیمانه

دانه انار: یک‌ونیم پیمانه

کشمش پلویی: نصف پیمانه

رشته پلویی: نصف پیمانه

خلال پسته: به میزان لازم

نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم

گشنیز تازه خرد شده: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌اید روی شعله بجوشانید. تا حدی که مغز برنج تاحدی پخته و نرم شود. در اواخر پخت رشته را به آن افزوده و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید.

۲: در این حین کشمش را که از قبل مقداری در آب مانده و به اصطلاح خیس خورده، به همراه خلال پسته داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید. بعد به آن مقداری زعفران فلفل بیفزایید و شعله را خاموش کنید.

۳: حالا مخلوط برنج و رشته را در چند مرحله داخل قابلمه مورد نظر بریزید. لابه‌لای برنج و رشته نیز دانه انار و ترکیب کشمش و خلال پسته بریزید. بعد بگذارید تا پلو دم بکشد.

۴: در انتها که برنج دم کشید، بر روی آنها مقداری گشنیز تازه خرد بریزید و اجازه دهید تا پلو دقایقی دیگر روی شعله بماند تا عطر و طعم گشنیز به خورد برنج برود.

نکته:

این برنج را می‌تونید با فیله مرغ سرخ شده یا گوشت قلقلی یا گوشت پخته ریش ریش شده هم پخته و سرو کنید.

با روش تهیه رشته پلو با انار آشنا شوید + فوت و فن

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا