با قارچ کوکو درست کنید+ فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه کوکو قارچ را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۲۰ دقیقه
پخت: یک ساعت
تعداد : ۴ نفر
مواد لازم:
قارچ:۳۰۰ گرم
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
تخم مرغ: ۳ عدد
جعفری: ۵۰ گرم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه :
۱. در ابتدا سیب زمینیها را به همراه ۲ پیمانه آب و کمی نمک داخل یک قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آبپز کنید. بعد آنها را پوست گرفته و رنده کنید.
۲. در ادامه قارچها را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید. بعد آنها را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید.
۳. در ادامه پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و به کاسه سیب زمینی بیفزایید. حالا جعفری ساطوری شده را داخل کاسه ریخته و بعد تخم مرغها را شکسته و مواد اضافه کنید.
۴. سپس آرد را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد افزوده و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۵. در ادامه یک تابه روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن ریخته و بگذارید تا داغ شود. بعد مایه کوکو را داخل تابه سرخ کنید.
نکته:
– تخم مرغها را زمانی باید به قارچ و سیب زمینی اضافه کرد که کاملا خنک باشند. رد غیر این صورت بریده بریده خواهد شد.
– در تهیه این کوکو آب پیاز باید به خوبی گرفته شود چون آب پیاز باعث شل شدن مایه شده و باعث میشود تا کوکو به درستی سرخ نشود.
– در صورت تمایل می توانید مایه کوکو را مانند کوکو سبزی به صورت یک جا هم سرخ کنید که این امر کاملا سلیقهای است.
چند ترفند برای غذاهای نونی:
اگر رژیمهای غذایی لاغری را دنبال میکنید، برای سرخ کردن غذاها از مقدار بسیار کمی روغن کنجد یا روغن زیتون استفاده کنید.
برای رژیمی کردن کوکو آن را بدون روغن و در فر سرخ کنید.
برای اینکه قارچها موقع سرخ شدن سیاه نشوند، کمی آبلیمو به آنها اضافه کرده و با شعله زیاد سرخ کنید.
برای اینکه غذاها طعم بهتری داشته باشند، ادویهها و زردچوبه را در پیاز داغ حسابی تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین